Class for every day: de A-Klasse

De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse brengt iets bijzonders in het compacte segment en biedt klanten klasse voor elke dag. Het vernieuwde model brengt perfect uitgebalanceerde totaalverhoudingen, een liefdevol en hoogwaardig oog voor detail in zijn design, de nieuwste generatie MBUX en een rigoureus op de klant afgestemd modelprogramma naar voren.
De A-Klasse blijft verkrijgbaar als Hatchback en als Sedan. De opgefriste neus met nieuwe radiatorrooster met sterpatroon, platte koplampen en vernieuwde achterlichten onderstrepen samen met de vier nieuwe velgen het sportieve karakter. Het hoogwaardige exterieur wordt perfect aangevuld door een aantrekkelijke lakkeuze: verschillende niet-metallic/metallic en MANUFAKTUR-lakafwerkingen wachten op jou in de configurator.



Exclusiviteit komt ook tot uiting in het interieur van de nieuwe A-Klasse. Het absolute hoogtepunt is het standaard vrijstaande dubbele beeldscherm dat lijkt te zweven. Zelfs in de standaarduitrusting van de nieuwe A-Klasse zijn vele voorzieningen inbegrepen, zoals een achteruitrijcamera, het USB-pakket of het stuurwiel in nappaleder. Vanaf de Progressive-uitvoering kunnen klanten zich bovendien verheugen op LED-koplampen, een stoel met lendensteun, het parkeerpakket en het spiegelpakket.

De nieuwe A-Klasse heeft ook een update gekregen met betrekking tot de motoren. Het gamma benzinemotoren is volledig geëlektrificeerd en omvat viercilinders met standaard een DCT-automaat met 7 of 8 versnellingen.
Uiteraard hebben we ook een nieuwe Mercedes-AMG A-Klasse. Het topmodel, de Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ met 421 pk onder de motorkap, krijgt ter ere van zijn marktintroductie een speciale gelimiteerde AMG Street Style Edition met exclusieve uitrustingselementen.



Hi, Life: de nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse

De vernieuwde B-Klasse onderscheidt zich door middel van zijn unieke sportieve proporties, het veelzijdige interieur, de moderne aandrijftechnologieën en de nieuwste generatie MBUX. Zijn ruime interieur biedt plaats aan het hele gezin.
Aan de buitenkant valt het vernieuwde front meteen op, maar ook de achterzijde straalt een flinke portie dynamiek en power uit. De nieuwe tweedelige achterlichten zijn nu standaard uitgerust met led-technologie waardoor de achterzijde nog breder lijkt.



Het aantrekkelijke aanbod aan interieurkleuren en -materialen maakt een hoge mate van individualisering mogelijk. Ook het de buitenkant is naar wensen aan te passen, met extra keuze uit maar liefst vier extra velgdesigns in afmetingen tot 19 inch.
De aanbodstructuur van de uitrustingspakketten werd verder vereenvoudigd, en je beschikt van in het begin reeds over een uitgebreide uitrusting.

Het benzinemotorengamma van de nieuwe B-Klasse is vernieuwd en verder geëlektrificeerd, met als resultaat een extra 48V-boordnet en 10 kW meer vermogen. De nieuwe B-Klasse plug-in hybrid is bovendien voorzien van een vernieuwde HV-accu met 5kW meer aan vermogen een verhoogd laadvermogen tot 22kW.