1.Korte levertijd.

Jammer genoeg zijn enorme wachttijden bij het bestellen van een nieuwe wagen de realiteit. Wanneer u echter kiest voor een stockwagen, hoeft u niet te wachten. Wanneer het voertuig van uw keuze beschikbaar is als stockvoertuig, duurt het vaak maar enkele dagen om alle formaliteiten af te handelen en zit u binnen twee weken achter het stuur van uw nieuwe bedrijfswagen!

Bekijk ons ruim stockaanbod op onze website.

2.Het blijft een fabrieksvoertuig.

Stockwagens zijn nieuwe wagens. Er zijn nog geen kilometers mee gedaan en ze werden nog nooit ingeschreven. U kan de wagen niet samenstellen maar u zal versteld staan van het ruime aanbod aan beschikbare modellen en uitvoeringen!

3.De garanties zijn dezelfde als bij een nieuwbestelde auto.

Zoals hierboven reeds gezegd: een stockwagen is een nieuwe wagen. Daardoor zijn de garanties hetzelfde als bij een nieuwbestelde wagen. Het kopen of leasen van een stockwagen biedt dus dezelfde rechten en voordelen als het bestellen van een nieuw exemplaar.

4.Dezelfde financieringsmogelijkheden.

Ook de mogelijkheden van aankoop, financiering, leasing of huur zijn dezelfde als bij een nieuwbestelde wagen.

5.Voordelige fiscaliteit geldt ook voor stockwagens.

Wanneer u kiest voor een plug-in hybride bedrijfswagen voor 1 juli 2023 geniet u de volledige looptijd van maximale fiscale aftrekbaarheid. Dat geldt ook voor stockwagens. Wist u dat ook onze PHEV Certified tweedehandswagens blijven genieten van maximale aftrekbaarheid gedurende de volledige looptijd als u hem aankoopt voor 1 juli 2023? Niet twijfelen dus!

Een stockwagen kopen is dus niet zo verschillend van een nieuwbestelde wagen. Het grote verschil is dat u op uw stockwagen geen maanden hoeft te wachten, dus waar wacht u nog op? Kies nog voor 1 juli 2023 uw volgende bedrijfswagen uit stock of uit ons Certified-gamma en blijf profiteren van maximale fiscale aftrekbaarheid.