Mercedes VDH Trucks model

Marco Polo ACTIVITY

Mercedes VDH Trucks model

Marco Polo HORIZON

Mercedes VDH Trucks model

Vito Gesloten Bestelwagen

Mercedes VDH Trucks model

eVito Gesloten bestelwagen

Mercedes VDH Trucks model

Sprinter Gesloten Bestelwagen

Mercedes VDH Trucks model

Sprinter Tourer

Mercedes VDH Trucks model

Sprinter Chassis open laadbak

Mercedes VDH Trucks model

Sprinter Chassis-cabine

Parts PRO

By Mercedes-Benz

Bij Groep VDH volgen wij alle trends in het optimaliseren van onderdelenservice aan de klant. Onder het motto ‘We are PartsPRO’ versterken wij onze samenwerking met bestaande en nieuwe professionele klanten als totaalleverancier en vertegenwoordigers van originele onderdelen van het merk Mercedes-Benz.

parts pro logo

Start Webparts Tour

Registreren Webparts

Inloggen Webparts

Voordelen Parts PRO

1. Persoonlijk advies

Ons team met parts specialisten staat u graag bij met advies over het juiste onderdeel voor uw wagen.

2. Uitgebreid productaanbod

Wij bieden u het volledige gamma originele Mercedes-Benz onderdelen aan:

  • Originele onderdelen
  • ReMan onderdelen (revisieonderdelen)
  • Accessoires waaronder wielen en bandensets
  • Collectie en autominiaturen
  • Onderhoudsmiddelen
  • Originele MB olieproducten

3. Garantie

Op alle bedrijfswagenonderdelen krijgt u minimaal 12 maanden garantie, op alle personenwagenonderdelen zelfs 24 maanden.

4. (Online) bestellen

Bestellen kan eenvoudig 7/24 via het gratis online bestelprogramma van Mercedes Benz: WebParts.

In het geval van multimerk bedrijven is er ook de mogelijkheid te bestellen via Partslink24, hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand.

Bestellingen via WebParts of Partslink24 worden tijdens kantooruren binnen 1 uur na ontvangst verwerkt en automatisch per mail bevestigd. Bestellen kan uiteraard ook nog steeds per telefoon, fax of via email.

5. Altijd beschikbaar

Van alle onderdelen die besteld worden is 65% direct beschikbaar vanuit onze magazijnen. Voor de onderdelen die niet direct beschikbaar zijn geldt dat 97% binnen 24 uur beschikbaar is.

Vandaag vóór 17.00 uur besteld betekent morgen om 8.15 uur af te halen in ons filiaal. De bestelde onderdelen liggen mét pakbon al voor u klaar. Dat bespaart tijd en geld.

6. Gratis bezorgdienst

Heeft u een samenwerkingsovereenkomst met ons gesloten? Dan kunt u gebruik maken van de gratis bezorgdienst. Vraag bij onze accountmanager naar de voorwaarden en bezorgtijden voor levering.

7. Onderdeelretournering

In de regel kunnen verkeerd of teveel bestelde onderdelen teruggebracht worden in de ongeopende originele verpakking. Uitzondering hierop zijn voertuig (chassisnummer) gebonden onderdelen, zoals sleutels en andere voorgeprogrammeerde onderdelen.

8. Technische ondersteuning

Onze dienstverlening stopt niet bij het leveren van de onderdelen. Via www.service-and-parts.net verkrijgt u toegang tot het officiële werkplaatsinformatiesysteem van Mercedes-Benz. Mocht u alsnog een vraag hebben, dan is er speciaal voor PartsPRO relaties de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met een technisch specialist. U kunt hiervoor de onderdelenverkoper van de binnendienst benaderen.

9. Speciale werkplaatsondersteuning

Als er werkzaamheden zijn, die u toch liever door onze specialisten laat uitvoeren, dan zijn er voor onze PartsPRO relaties speciale mogelijkheden die we graag verder met u bespreken volgens uw behoefte.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze PartsPRO medewerkers of de door uw gewenste vestiging. Wij maken graag een afspraak om bij u langs te komen. Ook kunt u zich via bovenstaande links aanmelden voor een WebParts account voor uw vestiging naar keuze.

Jan Druyts

Jan Druyts

Service Directeur
tel: 013 33 41 31
jan.druyts@groepvdh.be

Werner Aerts

Werner Aerts

Parts Manager
tel: 014 25 70 17
werner.aerts@groepvdh.be

Joris Laeremans

Joris Laeremans

Key Accountmanager Parts
tel: 0472 33 51 36
joris.laeremans@groepvdh.be