Solliciteer
vrijblijvend

NIEUWS

Stage bij Groep VDH.

Stage bij Groep VDH.

Al jaren zetten we bij Groep VDH in op de samenwerking met verschillende scholen en bieden we stageplaatsen aan. Ook studenten die kiezen voor duaal leren kunnen voor een stageplaats terecht in één van onze vestigingen in Herentals, Mol, Diest of Aarschot. Operationeel verantwoordelijke voor Service, Joeri Wispenninck, vertelt meer over onze ervaringen.

"Er wordt al jaren ingezet op samenwerkingen met verschillende scholen, zowel middelbare als hogescholen, voor het aanbieden van stageplaatsen. Ook voor duaal leren studenten bieden wij stageplaatsen aan." Dat is niet meer dan logisch, vindt Joeri. "Door de leerlingen bij Groep VDH op te leiden en te begeleiden bij het leertraject, bereiden we ze voor op hun intrede in de arbeidsmarkt. Liefst in één van onze eigen werkplaatsen, natuurlijk!"

Duaal of triaal leren biedt heel wat voordelen. "Als de studenten afstuderen, zijn ze volledig op de hoogte van de manier van werken en de verwachtingen van werkgevers. Wanneer ze na hun stage effectief in dienst komen bij Groep VDH dragen ze vanaf dag 1 hun steentje meer dan bij aan de operationele flow van onze garages. De ervaring leert ons dat studenten die het traject succesvol doorlopen een onmiddellijke meerwaarde zijn."

Bij Groep VDH is het ook mogelijk om stage te doen tijdens de duaal of triaal leren opleidingen van Educam of Mercedes-Benz. Hier zijn ook enkele belangrijke voordelen aan verbonden, weet Joeri. "Studenten krijgen de kans om extra opleidingen en certificaten te behalen nog voor ze op de arbeidsmarkt toetreden. Zowel voor hun persoonlijke ontwikkeling als voor de toekomstige werkgever is dit een groot pluspunt. Hoe meer kennis en ervaring een technieker heeft, hoe efficiënter hij/zij kan worden ingezet op de werkvloer."

Meer weten over een stageplaats bij Groep VDH? Neem contact op met onze HR Coördinator Chris Vandyck via chris.vandyck@groepvdh.be of 014 25 70 46.

GROEP VDH NV
Mercedes-Benz erkend concessiehouder en servicepunt
Toekomstlaan 1 – 2200 Herentals
TEL. 014 20 70 25 – FAX. 014 25 70 49