Wist u dat Innova al in 1985 gestart is met het ambachtelijk vervaardigen van interieurs voor luxe voertuigen? Het zijn echte kenners in hun vak en er zijn heel wat mogelijkheden om uw Sprinter Innova Roadtrip Camper te personaliseren. Onze Sales Advisor Vans Alexander Segers vertelt u er meer over.

Wat zijn de mogelijkheden om de Sprinter Innova Roadtrip samen te stellen?

“De lay-out blijft eigenlijk altijd hetzelfde, met in het midden de keuken en sanitair blok en achteraan een groot bed dat u kunt omvormen naar een tafel. Door de lay-out voor elke Innova hetzelfde te houden, kunnen er wanneer nodig snel nieuwe onderdelen worden toegestuurd voor reparatie. U kunt wel verschillende interieur looks kiezen, namelijk Wood & Mood, Black & White of Modern Oak. Kleine details, zoals kranen, kunt u ook aanpassen naar keuze.”

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Wat is uw favoriete feature van de Sprinter Innova Roadtrip?

“De combinatie van onze stoere Mercedes-Benz Sprinter 4x4 en het prachtige interieur met gebogen ontwerp van Innova gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo’n afwerking vindt u niet in een doorsnee mobilehome. Hier is over nagedacht en dat merkt u. U voelt dat deze mensen een passie hebben voor hun job.”

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Wat moeten we zeker weten over de Sprinter Innova Roadtrip?

“De Sprinter Innova Roadtrip is geen massaproduct. Als klant wordt u betrokken bij de samenstelling van zowel het voertuig als het interieur. Wanneer u aanpassingen wenst, proberen we die zoveel als mogelijk te verwezenlijken. Het is dus een uniek en persoonlijk product op maat van de klant.”

Waarvoor en voor wie is de Sprinter Innova Roadtrip het meest geschikt?

“De verhoogde Sprinter 4x4 is geschikt voor avontuurlijke kampeerders. Deze camper kan op plaatsen rijden waar andere campers simpelweg niet kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan Scandinavische landen waar op sommige plaatsen 4x4 verplicht is. Een anoniemere campervan dan de 4x4 kan natuurlijk ook met het sublieme comfort en de nieuwste technologie van Mercedes-Benz.”

Heeft u interesse in een Sprinter Innova Roadtrip of wenst u een offerte op maat? Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding