Nieuws

Nieuwsberichten

Vacatures

Nieuwsbrief

Onderdelen

Originele onderdelen

Accessoires & Collectie

Wielenconfigurator

PARTSpro zakelijk

Diensten

Werkplaatsafspraak

Mobilo Service 24h & Garantie

Tyre Warranty

ServiceCare

Glass Repair

Testrit

Repair & Reconnect

Connectiviteit

Financiering & Verzekering

Contact

Vestigingen

Herentals

Mol

Diest

Aarschot

Truck Trading Antwerpen

Afspraak maken (verkoop)

Team

Reviews

Jobs

Nieuwsbrief

Mijn gegevens

Proefrit

Stock

MBCC icon Groep VDH - TAC

Modellen

MBCC icon Groep VDH - TAC

Certified

Groep VDH - Financiering Header

Financiering & Verzekering

Bij Mercedes-Benz Financial Services hebben we een aantal financieringsopties waaruit u kunt kiezen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. En als u een bestaande klant bent: ontdek hoe u uw overeenkomst kunt beheren of wat u moet doen als u in de buurt bent van het einde van uw overeenkomst, alsook wat wij bedoelen met acceptabele schade en slijtage bij inlevering.

Groep VDH - Leasing

Leasing

Leasing is bestemd voor beroepsgebruik. Deze formule biedt u de mogelijkheid een wagen te huren voor een contractueel bepaalde periode, met een aankoopoptie bij het verstrijken van uw overeenkomst (maximum 15%). De huur wordt zo berekend, dat de waarde van het goed wordt afbetaald over de looptijd van de overeenkomst.

Ga naar Leasing

Groep VDH - Operationele Lease

Operationale Lease

De Operationele Leasing biedt u een innovatieve en flexibele oplossing, die u van alle zorgen verlost. U geniet van de knowhow van de Daimler-groep onder de vorm van een huur op lange termijn. Alleen het rijden laten wij aan u over.

Ga naar Operationele Lease

Groep VDH - Renting

Renting

Renting is een vorm van huur “op maat” waarbij verschillende diensten als optie worden aangeboden en waarbij u op het einde van het overeenkomst uw Mercedes-Benz bestelwagen kunt overnemen aan een voordelige prijs.

Ga naar Renting

Groep VDH - Service Componenten

Service Componenten

Elke dag weer gáát u voor uw klanten. Daar past alleen de beste mobiliteitspartner bij. Wij helpen u met maatwerk op het gebied van bestelwagens en de bijbehorende service- en financieringsvormen. Tijdelijk extra vervoer nodig? De juiste oplossing staat voor u klaar. En uiteraard kunt u 24/7 op ons rekenen bij pech. Uw Van ProCenter zorgt er voor dat het werk door kan gaan. Altijd.

Ga naar Service Componenten

Groep VDH - Verzekeringen

Verzekeringen

Met uw nieuwe Mercedes-Benz-bestelwagen hebt u gekozen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Dit was geen toevallige beslissing. Om uw nieuwe aankoop zo goed mogelijk te beschermen, biedt Mercedes-Benz Insurance Services u, ongeacht het gekozen model, de verzekeringsformule die het best bij u past.

Ga naar Verzekeringen

Groep VDH - Financiering

Financiering

De financiering* stelt u in staat uw Mercedes-Benz aan te kopen en naar eigen inzicht te gebruiken zonder onmiddellijk een groot bedrag uit te hoeven geven. Het gaat hier om een louter financiële operatie, een klassiek krediet waarbij geen sprake is van bijkomende diensten. Deze snelle en flexibele formule is geschikt voor privé-, beroeps- of gemengd gebruik.

Ga naar Financiering

Attest voor het buitenland

Betreft: strijd tegen zwendel in gestolen en verduisterde voertuigen beperkt verkeer

Meer weten