“De Sprinter is geschikt voor een heel uiteenlopend publiek. Door de vele personalisatiemogelijkheden zijn er talrijke configuraties mogelijk en kan de Sprinter zich aanpassen aan elke chauffeur. Gaande van een partner in de bouw, personenvervoer of vervoer van etenswaren. De Sprinter kan het allemaal,” vertelt Stefan. “De Sprinter is er voor iedereen die behoefte heeft aan een oerdegelijke en op maat gemaakte large Van,” voegt Nic toe.

“De Sprinter is beschikbaar in vier lengtematen en drie hoogtematen. Daardoor kunt u een Sprinter samenstellen die perfect voldoet aan uw eisen,” weet Stefan. De grootte van de laadruimte kiest u dus gewoon zelf door de combinatie te nemen van de gewenste lengte- en hoogtemaat. “Zowat alles wat een professional nodig heeft, kan origineel of after-market worden aangekocht. Ook voor camperombouw zijn er veel mogelijkheden voorhanden,” zegt Nic. “Voor de op- en ombouw werken we samen met verschillende betrouwbare en kwalitatieve partners. Op die manier garanderen we dat elke op- of ombouw mogelijk is en de Sprinter dus 100% kan worden aangepast aan de wensen van de klant,” vult Stefan aan.
“Wat ik het leukst vind aan de Sprinter? De geveerde bestuurdersstoel! Zalig! Elke oneffenheid wordt uit het wegdek gefilterd dankzij deze optie,” lacht Stefan. “Natuurlijk zijn er nog tal van andere opties die de functionaliteit en het comfort van uw Sprinter verhogen.” Ook aan accessoires is er geen gebrek. “Van stoelhoezen tot bagagerekken. Er zijn heel wat accessoires beschikbaar voor de Sprinter. Bespreek zeker met uw verkoper waarvoor u de Sprinter wilt inzetten. Zij kunnen u de geschikte accessoires aanraden.” “De geveerde bestuurdersstoel is inderdaad top. Zelf ben ik helemaal weg van de eSprinter,” zegt Nic. “De 100% elektrische eSprinter heeft heel wat dezelfde personalisatiemogelijkheden als de Sprinter met verbrandingsmotor maar dan emissievrij. Bovendien komt er een vernieuwde eSprinter aan met een groter elektrisch rijbereik.”

De Sprinter is misschien wel de meest bekende bestelwagen van Mercedes-Benz. “Al generaties lang bewijst hij zijn sterke reputatie. Kijk maar eens hoeveel kranige ‘oudjes’ je nog op de baan ziet! Mits een goed onderhoud kan de Sprinter tegen een stootje en is hij bestand tegen de tand des tijds,” zegt Stefan. “Inderdaad. Kilometerstanden van meer dan 500.000 km zijn zeker niet zeldzaam voor de Sprinter,” beaamt Nic. “Wist u trouwens dat de Sprinter volledig in eigen ontwikkeling van Mercedes-Benz tot stand kwam? Het chassis en de platformen die gebruikt worden voor de Sprinter die we vandaag kennen, rusten op meer dan 70 jaar ervaring in het ontwikkelen van de perfecte large Van door Mercedes-Benz,” licht Nic toe.“Ook leuk om te weten is dat de Sprinter beschikbaar is als 4x4. Dankzij de 100 mm verhoging kan hij elk terrein aan,” voegt Stefan ten slotte toe. Zo ziet u maar dat elke Sprinter die u ziet rijden verschillend is dankzij de vele personalisatiemogelijkheden. Tijdens onze Bouwdagen van 6 t.e.m. 9 september geniet u van uitzonderlijke kortingen op de inrichting en accessoires voor uw nieuwe bedrijfswagen. Meer info en voorwaarden bij uw verkoper.