De meeste Plug-in Hybrides kunnen niet snelladen omdat de accu’s van de auto’s dit niet ondersteunen. Onze Mercedes-Benz Plug-in Hybrides kunnen wel snelladen! Een bewijs dat onze hybrides de beste zijn. Het is altijd de auto die bepaalt hoe snel hij laadt, onze voertuigen kunnen hoge laadsnelheden vragen. Niet overtuigd? Bekijk zeker de website van Fastned eens welke voertuigen kunnen snelladen aan hun laadpalen.

Mercedes-Benz is de enige in zijn segment die Plug-in Hybrides aanbiedt met de keuze voor een benzine- of dieselmotor. Hierdoor is Mercedes zeer uniek als we gaan kijken naar onze concurrentie die geen dieselvariant aanbiedt. Benzine hybrides leggen op papier flatterende CO₂- en verbruikscijfers voor, maar wie er al mee gereden heeft zal beamen dat snelwegritten het verbruik doen stijgen. De keuze voor diesel of benzine, moet wat ons betreft vooral afhangen van het type gebruik van de auto. Ons gamma is het meest compleet en er is voor ieder wat wils.

Vanaf C-Klasse hebben onze modellen een elektrisch rijbereik boven de 100 km. Dus we hebben een aanbod met veel keuze in PHEV. Zo hebben we de GLC SUV met een elektrisch rijbereik tot 130 km of de C-Klasse Break met een rijbereik tot 111 km. Kom gerust naar onze showrooms in Herentals, Mol, Diest of Aarschot om ons gamma te ontdekken of dit te ervaren gedurende een testrit.