Nieuws

Nieuwsberichten

Vacatures

Nieuwsbrief

Onderdelen

Originele onderdelen

Accessoires & Collectie

Wielenconfigurator

PARTSpro zakelijk

Diensten

Werkplaatsafspraak

Mobilo Service 24h & Garantie

Tyre Warranty

ServiceCare

Glass Repair

Testrit

Repair & Reconnect

Connectiviteit

Financiering & Verzekering

Contact

Vestigingen

Herentals

Mol

Diest

Aarschot

Afspraak maken (verkoop)

Fleet

Team

Reviews

Jobs

Nieuwsbrief

Mijn gegevens

Proefrit

Stock

MBCC icon Groep VDH - TAC

Online Showroom

MBCC icon Groep VDH - TAC

Certified

Groep VDH - Mobilo header

Eersteklas hulp bij pech.

Heeft u pech? Dan kan u rekenen op Mobilo, de gratis pechverhelping van Mercedes-Benz. U verwittigt ons via het gratis nummer +32 255 417 27 en wij zorgen voor een professional ter plaatse. Dankzij ons uitgebreid netwerk van Erkend Mercedes-Benz Service Partners over heel Europa wordt u altijd snel geholpen. En dat zonder extra kosten.

Dit is inbegrepen in Mobilo:

  • Verplaatsingskosten technieker
  • Vakkundige bijstand ter plaatse
  • Sleepdienst naar het dichtstbijzijnde Erkend Servicepunt Mercedes-Benz
  • Taxi, openbaar vervoer, vliegtuig- of treinticket
  • Hotelovernachting voor maximaal drie werkdagen
  • Vervangvoertuig voor maximaal drie werkdagen
  • Afleveringsdienst van uw wagen

Gratis tot max. 1 jaar verlengd. Mobilo is automatisch 2 jaar geldig voor elke nieuwe Mercedes-Benz personenwagen met een 1ste inverkeerstelling vanaf 01/01/2015 en wordt nadien automatisch verlengd bij elke onderhoudsbeurt uitgevoerd in een Erkend Servicepunt Mercedes Benz volgens de voorschriften van de constructeur. Voor Mercedes Benz personenwagens met een 1ste inverkeerstelling vóór 01/01/2015, is Mobilo 4 jaar geldig en wordt nadien automatisch verlengd bij elke onderhoudsbeurt uitgevoerd in een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz volgens de voorschriften van de constructeur.

GARANTIE

Met Mercedes-Benz speelt u op zeker.

Onze verkooporganisatie in uw land verbindt zich tot een contractuele garantie. Deze garantie geldt vanaf de dag van de aflevering van de wagen of eventueel vanaf een vroegere eerste inschrijving van de wagen en zonder kilometerbeperking. Ze vult de wettelijke garantiebepalingen aan en ze geeft u de eerste twee jaren een geruststellend gevoel. De garantie op nieuwe wagens van Mercedes-Benz geldt in alle lidstaten van de EU en in IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland. Bijkomend op de twee jaar fabriekswaarborg krijgen alle nieuwe personenwagens van Mercedes-Benz (incl. V-Klasse en T-Klasse) besteld bij een erkend concessiehouder in België een extra jaar gelijkaardige waarborg, beperkt tot 200.000 km.