Nieuws

Nieuwsberichten

Vacatures

Nieuwsbrief

Onderdelen

Originele onderdelen

Accessoires & Collectie

Wielenconfigurator

PARTSpro zakelijk

Diensten

Werkplaatsafspraak

Mobilo Service 24h & Garantie

Tyre Warranty

ServiceCare

Glass Repair

Testrit

Repair & Reconnect

Connectiviteit

Financiering & Verzekering

Contact

Vestigingen

Herentals

Mol

Diest

Aarschot

Truck Trading Antwerpen

Afspraak maken (verkoop)

Team

Reviews

Jobs

Nieuwsbrief

Mijn gegevens

Proefrit

Stock

MBCC icon Groep VDH - TAC

Modellen

MBCC icon Groep VDH - TAC

Certified

Groep VDH - Leasing Header

Leasing

Hoe Leasing werkt.

Leasing is bestemd voor beroepsgebruik. Deze formule biedt u de mogelijkheid een wagen te huren voor een contractueel bepaalde periode, met een aankoopoptie bij het verstrijken van uw overeenkomst (maximum 15%). De huur wordt zo berekend, dat de waarde van het goed wordt afbetaald over de looptijd van de overeenkomst.

Teneinde van een maximale service te genieten kan de leasing afgesloten worden met bijkomende diensten. Dit zijn de mogelijkheden:

 • B.A.-verzekering en CascoService
 • Onderhouds- en herstellingscontract
 • Banden
 • Taksen
 • Vervangwagen

Leasing biedt u veel voordelen.

 • Leasing is een uiterst flexibele financieringsformule die ook kan worden gekoppeld aan tal van aanvullende diensten, zoals verzekeringen, een onderhouds- en herstellingscontract e.d.
 • U kiest zelf de specificaties en opties van het voertuig.
 • De BTW wordt voorgefinancierd door de leasingmaatschappij en wordt dus gespreid over de gehele duur van de overeenkomst.
 • U hebt een aankoopoptie na verstrijking van de overeenkomst.
 • Aan de beschikbare liquiditeiten wordt niet geraakt. Het werkingskapitaal blijft intact, evenals de kredietlijnen.
 • De boekhoudkundige afschrijving wordt bepaald in functie van het gebruik.
 • Verbetering van de cashflow (spreiding van de kosten over de duur van de overeenkomst).
Groep VDH - Mercedes-Benz | Leasing tablet
Onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier door Mercedes-Benz Financial Services BeLux NV, Tollaan, 68, B-1200 Brussel - BTW : BE 0405.816.821 - RPR Brussel - Erkend verzekeringsagent FSMA 14855A.

Aan het einde van uw overeenkomst.

Twaalf maanden voor het einde van het contract informeren we u per e-mail of brief over de einddatum van uw contract. Zo hebt u voldoende de tijd om uw eventuele nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen samen te stellen. Uw Mercedes-Benz concessiehouder zal tevens contact met u opnemen om uw wensen te inventariseren. Uiteraard kunt u ook altijd zelf contact met uw Mercedes-Benz concessiehouder opnemen.

Hebt u al een keuze gemaakt voor een nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen? De nieuwste modellen bestelwagens zijn, zoals u die van Mercedes-Benz mag verwachten, van de hoogste kwaliteit en voorzien van de nieuwste veiligheidskenmerken en de modernste technologie.


Hier vindt u de verschillende mogelijkheden voor als het eind van uw contract zo ver is.

Wanneer u een nieuwe Mercedes-Benz wilt leasen, zorgt uw Mercedes-Benz concessiehouder dat u op de einddatum van uw contract zorgeloos overstapt in uw nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen met een nieuw Leasing contract. Mocht een andere leasevorm beter bij uw wensen en situatie aansluiten, dan informeert uw Mercedes-Benz concessiehouder u daar graag over.

U hebt wellicht al contact gehad met uw vertrouwde Mercedes-Benz concessiehouder over de innameprocedure van uw huidige bestelwagen. Als u het voertuig bij uw concessiehouder inlevert, rijdt u zo weer weg in uw nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

Hebt u nog vragen?

We helpen u graag verder. Neemt u alstublieft contact op met onze collega’s van Customer Service, zij adviseren u graag bij het maken van uw keuze.

Mail: conctactmbfs.be@daimler.com.

Twee maanden voor de einddatum van uw contract sturen wij u de gedetailleerde procedure met betrekking tot de beëindiging van uw contract. Voor het bedrag van de aankoopoptie verwijzen wij u graag naar de Bijzondere Voorwaarden van uw contract.

De aankoopoptie kan niet aan een derde partij overgedragen worden. Bij de beëindiging van uw contract ontvangt u van Mercedes-Benz Financial Services een aankoopfactuur die de eigendomsoverdracht bevestigt.

Het bedrag van de aankoopoptie dient uiterlijk op de vervaldatum van het contract op onze rekening gestort te zijn. Deze optie kan alleen worden uitgeoefend als alle verschuldigde huurgelden zijn voldaan.

Wat moet u doen alvorens uw huidig contract ten einde komt?

Twee maanden voor de einddatum van uw contract ontvangt u van ons een brief met de gedetailleerde procedure met betrekking tot de beëindiging van uw contract, hierin staat hoe u ons kunt bevestigen dat u van de aankoopoptie gebruik wenst te maken. U betaalt het bedrag van de aankoopoptie alsook de eventuele openstaande huurgelden.

U doet het nodige om het voertuig opnieuw in te schrijven en te verzekeren (enkel geldig indien de nummerplaat eigendom is van Mercedes-Benz Financial Services en wanneer de verzekering via onze bemiddeling onderschreven werd).

Hebt u nog vragen?

We helpen u graag verder. Neemt u alstublieft contact op met onze collega’s van Customer Service, zij adviseren u graag bij het maken van uw keuze.

Mail: conctactmbfs.be@daimler.com.

Lease calculator.

Gebruik de Mercedes-Benz Vans Lease Calculator om uw bestelwagen met bijbehorende financiering samen te stellen. De Lease Calculator helpt u de perfecte combinatie voor u te vinden.

Vind hier onze nieuwste acties.