Nieuws

Nieuwsberichten

Vacatures

Nieuwsbrief

Onderdelen

Originele onderdelen

Accessoires & Collectie

Wielenconfigurator

PARTSpro zakelijk

Diensten

Werkplaatsafspraak

Mobilo Service 24h & Garantie

Tyre Warranty

ServiceCare

Glass Repair

Testrit

Repair & Reconnect

Connectiviteit

Financiering & Verzekering

Contact

Vestigingen

Herentals

Afspraak maken (verkoop)

Team

Jobs

Nieuwsbrief

Mijn gegevens

Proefrit

Stock

MBCC icon Groep VDH - TAC

Modellen

MBCC icon Groep VDH - TAC

Certified

Groep VDH - Mercedes-Benz Trucks onderdelen & accessoires header

Originele onderdelen

Mercedes-Benz originele onderdelen zijn met expertise ontwikkeld en getest. De onderdelen zijn van het hoogste technische niveau en worden streng getest om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Uiterst betrouwbaar. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat het onderdeel eenvoudig gemonteerd kan worden zonder het te hoeven bijwerken.Elk origineel onderdeel voldoet aan de Mercedes-Benz normen inzake veiligheid, efficiëntie en milieubescherming.

Op Mercedes-Benz originele onderdelen geldt een wereldwijde garantie en ook na de serieproductie wordt de levering van de onderdelen gegarandeerd.De reparatie kan snel gebeuren – waar ook ter wereld u uw onderdelen nodig hebt.

Deze kwaliteitsbelofte steunt op meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling van voertuigen en onderdelen.

De voordelen in een oogopslag.

  • Het hoogste technische niveau
  • Gegarandeerde kwaliteit dankzij permanente testprocedures
  • Voldoen aan de Mercedes-Benz normen inzake veiligheid, efficiëntie en milieubescherming
  • Afgestemd op voertuigspecifieke toepassingsgebieden
  • Volledig productportfolio
  • Levering gegarandeerd, ook na serieproductie
Groep VDH - Mercedes-Benz Ruilonderdelen trucks

Originele Ruilonderdelen

Optimale prijs-kwaliteitverhouding – met gegarandeerde Mercedes-Benz kwaliteit.

Kosten besparen met Mercedes-Benz originele ruilonderdelen: talrijke onderdelen en componenten kunnen, zonder aan kwaliteit of werking te verliezen, zelfs na jaren opnieuw worden verwerkt zodat ze opnieuw voldoen aan de vereisten voor nieuwe onderdelen. En daar heeft zowel uw budget als het milieu baat bij. Nog een voordeel: beperkte uitvaltijden door hoge beschikbaarheid.

Originele Motorolie

Uw Mercedes verdient the real deal.

Origineel. Uniek. Optimaal.

Mercedes-Benz originele olie werd specifiek voor Mercedes-Benz motoren ontwikkeld en is dus het ideale smeermiddel. Het voordeel: de olie werd ontwikkeld met de expertise van de fabrikant zelf.Het resultaat: een olie die 100% voldoet aan de behoeften van een Mercedes-Benz vrachtwagen.

Zomertijd. Wintertijd. Altijd.

Hittegolf of extreme koude? – Mercedes-Benz originele olie beperkt de wrijving in de motor en verlengt zo de levensduur van uw motor. De uitstekende vloei- en smeereigenschappen van de olie blijven zelfs bij een hoge thermische belasting of hevige vrieskou behouden.

Hoogwaardig. Bestending. Sterk.

Voor Mercedes-Benz originele olie worden enkel hoogwaardige grondoliën en een hoog gehalte aan additieven gebruikt. De hoge kwaliteit van de ingrediënten in Mercedes-Benz originele olie staan garant voor betrouwbaarheid, uithoudingsvermogen en het feit dat de olie zelden ververst moet worden.

Weinig wrijving. Laag verbruik. Emissievrij.

Door de constante vermindering van de wrijving en het samenwerken van de Mercedes-Benz originele olie met de moderne systemen voor de nabehandeling van de uitlaatgassen van uw voertuig kan de motor zijn vermogen volledig ontplooien en tegelijkertijd brandstofkosten en uitstoot van schadelijke stoffen verminderen.